Assortiment

Het assortiment van Kringloopwinkel De Schatkamer is zeer divers. Tijdens de openingstijden (of op afspraak) kunnen spullen worden ingeleverd. Voor het inleveren van grotere meubelstukken vragen wij u eerst contact op te nemen. Indien van toepassing, worden de goederen opgehaald. Deze goederen moeten wel op de begane grond staan. Uiteraard zijn de artikelen die ingeleverd worden in prima staat, compleet en schoon. Plastic bloempotten, kledinghangers, encyclopedieën, tv’s en printers kunnen niet ingeleverd worden.

Kleding

De kringloopwinkel heeft een groot assortiment aan kleding, kinderkleding, dames en heren kleding, kostuums etc. De garantiebepalingen zijn net zoals met als onze andere artikelen, bij aankoop controleren of het past via onze pashokjes in de winkel, wij wassen alle kleding en zorgen ervoor dat het netjes in de winkel hangt, u kunt er vanuit gaan dat de kleding in goede staat verkeert.

kleding
electronica

Kleding

Stereotorens, cd-spelers, dvd-spelers, platenspelers, cassetespelers complete system, tv’s, losse boxen, computers, monitoren, scanners, printers, veel randapparatuur zoals; cdromspelers, branders, voedingen, kabels, muizen, toetsenborden etc. Deze worden allemaal getest en voorzien van een stikker “werkt”.

Witgoed

In het midden van onze winkel vind u: Koelkasten, drogers, vaatwasers, diepvriezers, centrifuges, inbouwovens, gaskookplaten etc. Deze worden allemaal getest door ons en voorzien van een stikker “werkt”.

witgoed
Keuken Accessoires

Keuken Accessoires

Koffiezetapparaten, theepotten, waterkokers, bestek, pannen, prullebaken, emmers, kopjes, alle soorten glazen bier/wijn/fris, serviezen, kranen, bestekbakken etc. Te veel om op te noemen.

Meubels

Op onze boven verdieping kunt u genieten van een groot assortiment aan meubels, deze zijn netjes bij elkaar geplaatst om zo een fijne sfeer te creeren. Kasten, banken, stoelen bijzettafels, tafels, site-tabels, stalampen etc.

meubels