Ophaaldienst

Geef oude spullen een 2e kan, wij komen het kosteloos bij u ophalen. Bel ons voor een afspraak.

Ophalen inboedels

Niet leuk, wel nodig!

Een huis leeg en bezemschoon opleveren? En waar laat u de gehele inboedel of misschien een deel daarvan? Het zijn vaak ongevraagde situaties. Niet prettig, maar helaas soms nodig. Kringloopwinkel de Schatkamer neemt in de gemeenten Leidschendam, Voorburg en Den Haag u de zorg en het werk graag uit handen en maakt het in orde.

Heldere afspraken

Alles gaat in overleg met u. Welke werkzaamheden nodig zijn. Wanneer de service moet plaatsvinden en welke kosten daaraan verbonden zijn. Ter plekke kunnen we praktische zaken tot in detail doorspreken.

Bezemschoon

Wij zorgen er vervolgens voor dat de opdrachten vakkundig worden uitgevoerd, meubels worden gedemonteerd en restmaterialen zoals tapijt worden afgevoerd. Wij leveren de woning bezemschoon af.

Nieuwe kans

De herbruikbare goederen verkopen wij in onze winkels. Niet verkoopbare goederen worden afgevoerd als herbruikbare materialen. Denk daarbij aan hout, ijzer, glas en plastics.

Contact

Mail ons via info@kringloopdeschatkamer.nl of bel ons via 06-547 10 470 en vraag naar de ophaaldienst. Deze vaste contactpersoon brengt samen met u uw wensen in kaart en leidt alles in goede banen.